Un apartament vesel si colorat, la doar cativa pasi de centrul orasului Madrid

Poate ca nu e intotdeauna comod sa stai intr-un apartament de bloc, dar cu un pic de imaginatie, poti transforma un spatiu aparent banal, intr-unul cochet si plin de personalitate. Este si cazul unui cuplu de tineri din Madrid, care, fara sa aiba experienta in domeniul amenajarilor interioare, a reusit sa creeze un spatiu relaxant si primitor intr-unul dintre cele mai agitate orase din Europa. Obisnuiti cu ritmul nebunesc al vietii citadine, cei doi si-au dorit un apartament care sa le reprezinte intru totul felul de a fi, hobbyurile, profesia, stilul de viata. Nu au avut la dispozitie foarte mult spatiu, asa ca au profitat din plin de fiecare coltisor. Rezultatul a fost uimitor: un apartament modern, vesel si dinamic, la doar cativa pasi de centrul istoric al orasului Madrid. De cum pasesti in interior, te molipseste o stare de buna dispozitie sugerata de accesoriile colorate pe care le gasesti la tot pasul. In zona de living, proprietarii au dorit sa pastreze aspectul original al peretelui exterior, lasand la vedere caramida rosie, ce poarta cu mandrie, amprenta timpului. Usile frantuzesti, cu deschidere catre strada, creeaza o atmosfera eleganta si boema, filtrand perfect lumina puternica a soarelui.

12Peretii de un alb imaculat capata viata prin diverse picturi, fotografii si postere, atarnate, aparent, fara nici o logica. Covoare vesele, traditionale, imbraca podelele din lemn. Mobilierul modern se potriveste de minune cu piese traditionale precum balansoarul sau noptierele din dormitor.

3456Pentru ca depozitarea este o problema in orice apartament de mici dimensiuni, in sufragerie s-a venit cu ideea unui dulap alb, incorporat in perete. Bineinteles, ca si aici avem o amprenta personala, prin fotografiile cu diferite specii de pasari lipite pe usi. Zona de living este nu numai vesela si dinamica, ci si foarte bine organizata. Rafturile albe din spatele canapelei au fost folosite pentru a depozita, intr-un mod elegant, documente si diverse maruntisuri de prin casa. Langa fereastra, s-a amenajat si un mic spatiu de lucru, cu vedere catre aleea pietonala.

78910Bucataria deschisa a fost varianta preferata de ambii proprietari, mai ales ca in casa nu se gateste foarte des. Pentru un plus de originalitate, unul dintre pereti a fost imbracat in tapet negru, cu model in relief. O oglinda antichizata troneaza, cu eleganta, de pe blatul de lucru, iar podeaua este inveselita printr-un covor in dungi colorate.

11Dormitorul este proaspat, diafan si ludic, cu accente de culoare ce contrasteaza cu peretii de un alb imaculat. Perne vesele, dungate sau in culori solare stau aliniate pe pat, invitand la leneveala. Langa pat, un taburet de lemn, cu aspect ponosit, serveste drept noptiera.

121314In baie s-a pastrat aceeasi nota de veselie si culoare.

15Sursa foto: Micasa

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply