Te tentează să îți cumperi un grătar de grădină? Am câteva sugestii care o să-ți placă!

Se anunță zile cu soare dogorâtor și după-amiezi leneșe, înmiresmate cu aromă de limonadă, așa că dacă ai norocul să stai la curte, cel mai probabil, o să-ți petreci tot timpul liber în grădină sau pe terasă. Iar dacă gătitul se numără printre pasiunile tale, îți propun să muți distracția în exterior, amenajându-ți o bucătărie de vară. Nu e nimic mai plăcut decât să îi răsfeți pe cei dragi cu bucate pregătite în casă. În materie de echipament de ”grătărit”, nimeni nu-i întrece pe cei de la eGrătare. Dacă arunci un ochi pe site, o să vezi că nu exagerez deloc!

Fabrika de Case - www.egratare.roFabrika de Case - www.egratare.roFabrika de Case - www.egratare.roFirma cu sediul în Arad este pe piață de mai bine de zece ani și are în portofoliu lucrări în întreaga țară, dar și peste hotare. De la cuptoare de pizza, până la grătare de grădină, afumători sau chiar șemineuri exterioare ai, cu siguranță, de unde alege. ”Clientul poate să comande din bucătăriile standard, expuse la noi pe site sau poate să personalizeze spațiul de care dispune, în funcție de buget și preferințe”, explică Horațiu Mîrza, reprezentant al firmei arădene. ”Avem un calculator, disponibil online și fiecare își poate alege module individuale, pe care să le combine, în funcție de priorități. Clientul ne trimite o fotografie cu zona în care vrea să amenajeze bucătăria sau să amplaseze grătarul și vedem ce se potrivește, ținând cont bineînțeles și de arhitectura casei”. Există și varianta unei proiectări 3D. În felul acesta, vezi cam cum s-ar încadra piesele pe care le-ai ales.

Fabrika de Case - www.egratare.ro

Fabrika de Case - www.egratare.ro

„Bucătăria lui Cristi”, localitatea Beliș

Fabrika de Case - Gratare de gradinaFabrika de Case - Gratare de gradinaTrebuie spus că prețul pentru o bucătărie completă nu este tocmai mic, pornind de la 3.000 euro + TVA, pentru piesele de bază – un grătar, o masă și eventual o plită și poate depăși 20.000 de euro în cazul proiectelor complexe. ”O bucătărie de mici dimensiuni este gata în mai puțin de o săptămână, cu un volum de lucru de 13, 14 ore pe zi. Am avut însă și lucrări mari care au durat în jur de o lună, o lună și jumătate. Depinde foarte mult de complexitatea proiectului. Am avut clienți care și-au dorit ca bucătăria de vară să aibă parte de toate beneficiile vremurilor în care trăim: de la chiuvetă, frigider, plită, rotisor sau cuptor de pizza. În acest caz, bineînțeles, prețul urcă”, spune Horațiu.

Fabrika de Case - www.egratare.ro

Fabrika de Case - wwwegratare.roFabrika de Case - www.egratare.roFiecare proiect se bazează, în primul rând, pe funcționalitate, însă designul joacă un rol la fel de important. Recomandarea ar fi să optezi pentru bucătării de vară acoperite. De exemplu, plitele tradiționale din fontă sunt sensibile la diferențele mari de temperatură, existând riscul apariției de fisuri.

Fabrika de Case - Gratare de gradina

Bucătăria lui Radu

Specialistul te va îndruma cum să realizezi racordarea la rețeaua de apă sau electricitate, așa că investiția se va dovedi rentabilă, pe termen lung.

Fabrika de Case - www.egratare.ro Ai de unde alege, indiferent că preferi stilul clasic, tradițional sau modern. Și culoarea poate face diferența, așa că îndrăznește să experimentezi în funcție de ceea ce te reprezintă!

Fabrika de Case - www.egratare.ro

Grătar de grădină cu accente mov

Fabrika de Case - www.egratare.roFabrika de Case - www.egratare.roModelele tradiționale, cu inserții din cărămidă roșiatică și tencuială decorativă reprezintă o adevărată întoarcere în trecut, iar picturile realizate manual, cu deosebită migală, sunt o încântare pentru ochi și suflet.

Fabrika de Case - www.egratare.ro

Fabrika de Case - www.egratare.roFabrika de Case - www.egratare.roFabrika de Case - www.egratare.roCei care își doresc o zonă de barbecue care să se remarce prin funcționalitate și linii simple au, de asemenea, de unde alege. Echipa de la eGrătare a demonstrat că poate să își adapteze stilul în funcție de cerințele clientului, iar un exemplu reușit este această bucătărie de vară minimalistă construită pentru o familie din Cluj.

Fabrika de Case - www.egratare.ro

www.egratare.ro

Fabrika de Case - www.egratare.ro

www.egratare.ro

Pe site-ul www.egratare.ro găsești portofoliul firmei și o mulțime de accesorii, vase și aparatură pentru toți pasionații de gătit. Sunt sigură că o să îți placă lucrările lor!

Previous Post Next Post

No Comments

Leave a Reply