Super idee! Corpuri de iluminat pe care le poți asambla singur, ca pe un joc de Lego!

Știi că de multe ori, micile detalii sunt cele care fac diferența într-o amenajare. Ai auzit de atâtea ori expresia asta, încât ți se pare lipsită de conținut, dar chiar așa este. O casă trebuie croită după stilul celui care o locuiește și atunci va câștiga la capitolul originalitate.

Pornind de la această idee, că tot mai mulți oameni sunt în căutare de obiecte ceva mai altfel pentru a-și decora locuințele, a apărut pe piață și firma LampEgo, un atelier din Brașov care vine cu un concept deosebit, și anume lămpile din placaj de fag, ce pot fi asamblate direct de către client.

”Suntem la început, deocamdată. Primele comenzi le-am avut spre sfârșitul lui 2017, dar ne bucurăm de un feedback neașteptat”, spune Horațiu Dărîngă, co-fondator al atelierului LampEgo. ”Cred că oamenii apreciază, în mod deosebit, faptul că au posibilitatea să se implice în confecționarea unui obiect de decor pe care îl vor avea în propria casă. Astfel, lucrul respectiv devine mult mai personal și are o cu totul altă valoare decât ceva ce ai cumpărat gata făcut, dintr-un magazin”, spune tânărul.

Lămpile LampEgo sunt confecționate din placaj de fag. Sunt, de fapt, niște piese geometrice, pe care ai posibilitatea să le asamblezi singur, la tine acasă, după o schiță în care ți se explică, pas cu pas, ce ai de făcut. Nu e nimic complicat, e o treabă de câteva minute.

”Numele atelierului vine de la Lego, pentru că lămpile se asamblează ca într-un joc. La început, am avut ceva emoții, crezând că oamenii vor ezita să cumpere un astfel de produs, însă clienții ne-au asigurat că s-au distrat, pe cinste, meșterind cu formele de placaj. Spre surprinderea noastră, foarte multe doamne s-au arătat interesate de acest concept de lămpi”, spune Horațiu.

În momentul de față, există cinci modele de lămpi produse în atelierul LampEgo, iar comercializarea se face prin Facebook. Sunt corpuri de iluminat pe care le poți folosi în orice tip de amenajare, dar eu le văd potrivite mai ales în decoruri moderne, industriale sau cu influențe nordice. Bineînțeles, nu este o regulă. Sunt convinsă că ar arăta bine în orice casă.

O idee de efect este să grupezi trei sau patru lămpi, cu cabluri de lungimi diferite, pentru a atrage atenția asupra unei anumite zone din casă, de exemplu, dining-ul.

Îți atașez mai jos o schiță pentru a vedea cum se asamblează un corp de iluminat LampEgo.

Și nu pot să închei până nu îți prezint conceptul de veioză care m-a cucerit. Sunt convinsă că o să își găsească mai mulți admiratori. 🙂

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply