Se apropie 8 Martie. Unde poți găsi cadoul perfect?

Luna martie este o perioadă în care doamnele și domnișoarele au întâietate, acestea fiind răsfățate cu mici atenții din partea familiei sau a colegilor. Și cum suntem la început de primăvară, m-am gândit să îți vin în ajutor cu câteva propuneri de cadouri pentru femeile importante din viața ta! Lista mea cuprinde, în special, produse realizate de designeri sau artizani români pentru că această industrie merită încurajată. Sunt oameni deosebit de talentați care ar avea nevoie de o mai bună promovare.

Povești din ceramică

Nu există femeie care să nu fie impresionată de obiectele din porțelan. Fie că vorbim de cești de cafea, boluri sau mici decorațiuni ai, cu siguranță, de unde alege. Un loc în care ai putea găsi cadoul potrivit pentru 8 martie este Ceramic Sparrow, atelierul fondat în 2009 de Andreea și Tiberiu, doi tineri absolvenți ai Universității Naționale de Arte din Capitală. De la broșe și pandantive, pictate manual sau placate cu aur, artiștii au evoluat către lucrări mai complexe: ceainice, clopoței sau lămpi de aromaterapie. Fiecare piesă confecționată în atelierul Ceramic Sparrow este creată cu multă pasiune și migală, iar acest lucru se vede, din plin. Descoperă produsele lor pe Facebook sau în magazinul www.dizaniar.ro.

Fabrika de Case - Ceramic Sparrow

Lampa de aromaterapie, inspirata de ferestrele caselor vechi

Fabrika de Case - Ceramic Sparrow

Fabrika de Case - Ceramic Sparrow

Ceramic Sparrow – Tea for one. Obiect din portelan ce serveste la prepararea ceaiului intr-un singur recipient

Fabrika de Case - Ceramic Sparrow

Clopotei Ceramic Sparrow

Fabrika de Case - Ceramic Sparrow

Brose din portelan

Fabrika de Case - Ceramic SparrowObiecte ceramice, lucrate manual, găsești și în atelierul Emiliei Cristea și al soțului său coreean, Daniel Chang. Micuța afacere din Brașov s-a născut din dorinţa celor doi de a crea obiecte unicat, din materiale organice. Imaginația nu cunoaște limite când vine vorba de lucrările artiștilor de la Bufnița Atelier de Ceramică. Figurine haioase, vaze inspirate din natură, farfurii modelate după tehnici străvechi sau bijuterii delicate, oricare dintre aceste obiecte poate fi oferit cadou la începutul lui martie.

Fabrika de Case - Bufnita atelier de ceramica

Bufnita Atelier de Ceramica

Bufnita Atelier de Ceramica

Bufnita Atelier de Ceramica

Fabrika de Case - Bufnita Atelier de Ceramica

Bufnita Atelier de Ceramica

Decoraţiuni originale

Pernuţe pufoase ce spun povestea satului românesc de odinioară. Simpaticele creaţii sunt cusute cu multă migală de Ioana Zdralea, o artistă cu pregătire de arhitect. Acoperişurile înalte şi prispa generoasă, tocăria în culori vii sau obloanele din jurul ferestrelor, toate aceste detalii reprezentative pentru lumea rurală autentică sunt reproduse cu mult umor de Ioana. Sursă de inspirație au fost și cetăți medievale precum Sighișoara sau Cetatea Făgărașului, așa că pentru iubitoarele de arhitectură nu poți găsi un cadou mai potrivit! Modele pe toate gusturile descoperi pe pagina de Facebook ”Perina”.

Fabrika de Case - Perina

Perina

Fabrika de Case - Perina

Perina – Cula Greceanu

Fabrika de Case - Perina

Perina: Cetatea Făgăraşului ~ Cetatea Medievala Sighisoara

Fabrika de Case - Perina, case traditionaleFabrika de Case - PerinaObiecte de design sau bijuterii confecționate din piese de lego sunt propunerea celor de la Creative Brick. Bineînțeles, ”jucăriile” de altădată au fost reinterpretate într-o manieră inedită, dând astfel naștere unor produse cât se poate de practice. Vei găsi, cu siguranță, ceva să îți placă, de la veioze, până la brâuri cu motive tradiționale sau cercei colorați.

Fabrika de Case

Creative Brick – Suport de chei

Creative Brick - Brosa

Brosa Creative Brick

Fabrika de Case - Creative Brick

Creative Brick

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply