O cabană construită pentru privelişti de vis

Suzy Kerr şi soţul ei, Gordon, au cumpărat cu ani în urmă cabana principală a unei foste tabere de vară. La scurt timp au început lucrările de renovare. Au schimbat întreg aspectul locului, aşa încât nici nu mai recunoşti că acolo fusese cândva doar o căsuţă lăsată în paragină. Totul s-a petrecut respectând mediul natural în care a fost construită cabana în aşa fel încât să se încadreze perfect în peisajul lacului Fairlee. Acoperişul ascuţit este în concordanţă cu arhitectura zonei. La fel şi exteriorul din şindrilă de culoare închisă şi tocăria verde, care se potrivesc de minune în cadrul natural dominat de pini impunători.

Acum, că doi dintre nepoți sunt suficient de mari pentru a participa la tabăra de vară de pe lac, veranda este locul perfect pentru a-i urmări. „Nu este nimic  mai frumos decât să-mi văd nepoţii vâslind în canoele de pe lac către casa noastră”, spune Suzy Kerr.

Poate că cel mai plăcut loc din casă pentru întâlniri de familie este pridvorul ecranat, ce are acces la lac,  pe trei laturi fiind mângâiat de razele soarelui pe tot parcursul zilei. Când vine vorba de interioare, proprietarii şi-au dorit încă de la început ceva original, aşa că au apelat bunul lor prieten, Chip Odell, unul dintre cei mai apreciaţi constructori din zonă.

Printr-o serie de conexiuni cu vânători, pădurari și colecționari, Chip a reuşit să facă rost de podelele originale din lemn de cucută ale unui cazinou din New England.

Lemnul recuperat oferă acum o senzaţie specială, ca şi cum ar fi fost dintotdeauna acolo.

Şi pentru că familia ajunsese la limită cu bugetul, Chip a venit cu câteva idei pentru a reduce din cheltuieli. Spre exemplu, a convins un bătrân pietrar să construiască şemineul. Deşi meşterul ieşise la pensie de ceva timp a acceptat provocarea. E drept, a durat două luni până când totul a fost gata, însă aşteptarea a meritat. Chiar dacă şi-a lăsat iniţialele L.E. în piatră. Era ultimul său şemineu, aşa că nimeni nu-l poate învinovăţi, cu atât mai puţin familia Kerr.

Când au proiectat cabana, proprietarii au dorit să valorifice în totalitatea priveliştile încântătoare pe care lacul le oferă. Şi au obţinut mai mult de atât. Pare că totul este înconjurat de ape. Practic, fiecare cameră din casă are vedere la lac şi senzaţional este că de pe una din terase poate fi admirat răsăritul soarelui. În plus, cu atâtea ferestre, încăperile par să fie mult mai generoase.

Cabin Living Mag

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply