Mai sunt câteva zile până la Untold! Ți-ai găsit cazare? Am câteva propuneri pentru tine!

Mai sunt câteva zile până la cel mai aşteptat festival al verii, aşa că am cercetat Airbnb-ul în căutarea unor apartamente sau case drăguţe unde te-ai putea caza în perioada concertelor. Vorbesc, bineînţeles, despre UNTOLD, care va avea loc la Cluj-Napoca în perioada 4-7 august. Alegerile sunt subiective. Este foarte probabil să nu fi găsit cele mai accesibile locuri de cazare, însă sunt spaţii cu personalitate, în care confortul şi dragostea pentru design se împletesc armonios. Oricum, ar trebui să iei legătura cu proprietarul cât mai repede. Gândeşte-te că pentru UNTOLD s-au făcut rezervări încă din octombrie anul trecut.

O primă propunere este un apartament plin de culoare, situat în centrul oraşului Cluj-Napoca. Amenajat într-un stil vintage, cu accente industriale, spaţiul uimeşte prin contraste neaşteptate, prin asocieri de obiecte colecţionate din târguri de vechituri şi prin accente de culoare, dozate excelent.

Fabrika de Case - Locuri de cazare în ClujFabrika de Case - Apartament in ClujMobilierul rustic a fost personalizat, căpătând astfel un aer urban și sofisticat. Finisajele joacă, fără doar și poate, un rol important. Pereții erodați, cu cărămida ”la vedere” sau zidurile din beton aparent imprimă amenajării o notă de masculinitate, însă tablourile îndrăznețe sau ramele vintage pun totul într-o lumină diferită.

Fabrika de Case Apartament in ClujȘi pentru că vorbim despre o locuință cu personalitate, nu ar trebui să te mire să vezi fișete metalice în loc de dulapuri de haine sau un banc de lucru, pe post de masă în zona de dining.

Fabrika de Case - Locuri de cazare in Cluj

Fabrika de Case - Apartament in Cluj

Fabrika de Case - Locuri de cazare in ClujFabrika de Case - Apartament in ClujFabrika de Case - Apartament in ClujApartamentul are două dormitoare și două băi și este suficient de încăpător pentru patru persoane. Poate fi închiriat cu 62 $ pe noapte.

Cea de-a doua propunere este un apartament cochet, cu tavane înalte și ferestre înguste, situat la câțiva pași de Teatrul Național din Cluj-Napoca. Și în acest caz, vorbim despre o locuință amenajată în stil urban, cu obiecte reinterpretate ingenios.

Fabrika de Case - Cazare in Cluj, Untold

Tare simpatice mi s-au părut, de exemplu, mașina de cusut, transformată în birou sau colecția de rame vintage din dormitor.

Fabrika de Case - Cazare in Cluj, UntoldFabrika de Case - Cazare in Cluj, UntoldApartamentul este, de fapt, un mix interesant de nou și vechi. Ușile își arată vârsta prin fiecare fisură a lemnului, spunând povești din vremuri de altădată, asemenea parchetului în zig zag care a fost păstrat în dormitor.  În rest, pardoseala este colorată, însuflețind încăperile de un alb imaculat. Apartamentul poate găzdui lejer patru adulți, iar prețul pentru o noapte de cazare este 39 $.

Fabrika de Case - Cazare in Cluj, Untold

Îți surâde ideea unei mini-vacanțe într-o căsuță de hobbit? Nu, nu e nevoie să mergi până în Noua Zeelandă pentru o asemenea experiență. La Cluj poți trăi, pentru câteva zile, asemenea personajelor lui Peter Jackson.

Fabrika de Case - Locuri de cazare in Cluj, UntoldTavanele boltite, culorile vii, țesăturile tradiționale sau zecile de cărți ce abia așteaptă să fie descoperite fac din această căsuță refugiul perfect pentru perioada festivalului.

Fabrika de Case - Cazare in Cluj, UntoldFabrika de Case - Untold, locuri de cazareIar dacă îți mai rămâne ceva timp de leneveală, hamacul din grădină te așteaptă, legănându-se domol în bătaia vântului, sub crengile copacilor.

Fabrika de Case - Cazare in Cluj, UntoldCăsuța are aproape 100 de ani vechime și este situată în apropiere de centrul istoric al orașului Cluj-Napoca. Prețul pentru o noapte de cazare este de 23 $ pe noapte.

Foto: Airbnb

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply