Indexmobila.ro, primul motor de căutare din România, axat pe piese de mobilier

Dacă ai trecut prin experiența amenajării locuinței pe cont propriu, știi, cu siguranță, ce înseamnă să cauți fiecare piesă de mobilier în parte. Nu mă refer aici doar la timpul pierdut luând la pas fiecare magazin de profil din oraș sau la orele petrecute în fața calculatorului pentru cumpărături online, cât și la compararea prețurilor practicate de diverși furnizori pentru produse asemănătoare. De ce să nu recunoaștem, și bugetul contează când ne apucăm de decorat o casă.

Covor Zazui

Pentru a ușura munca celor care vor să își cumpere piese de mobilier noi, un ieșean a lansat anul trecut site-ul www.indexmobila.ro, un portal care reunește peste 170 de magazine online de nișă și peste 250.000 de produse. Funcționează foarte simplu: trebuie doar să introduci cuvântul cheie pe care îl cauți (ex: scaun, canapea, masă etc) și în câteva secunde îți vor fi sortate toate produsele disponibile pe site. Fiecare obiect are fotografie de prezentare, fiind specificat numele magazinului care îl comercializează. Căutările pot fi restrânse, folosind filtre pentru bugetul în care îți propui să te încadrezi. De asemenea, îți poți seta culorile preferate.

Canapele extensibile – Nuvola.ro

Un lucru interesant este că poți vedea istoricul prețului pentru un anumit produs, urmărindu-i evoluția din momentul în care a început să fie indexat. Graficele disponibile pe site îți arată dacă obiectul pe care ți-l dorești a fost, la un moment dat, la promoție. Ba mai mult, poți să setezi un  anumit prag de preț pentru produsul respectiv și vei fi notificat prin e-mail când și dacă se află la reducere.

Corpuri de iluminat The Home

Deci, dacă ești în căutare de mobilier nou, www.indexmobila.ro te va ajuta să îți ușurezi misiunea, așa că merită să arunci un ochi pe site.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply