HighRise – un nou trend în designul bucătăriei

Bucătăriile amenajate în stil minimalist sau modern sunt din ce în ce mai căutate, acestea reușind să combine o estetică aparte cu funcții inteligente menite să ușureze sarcinile cotidiene. Elementele unui ambient în stil minimalist sunt reduse ca număr, însă impresionante prin aspect, unice și cu formă abstractă. Cum puteți recrea acest gen de amenajare, cu ajutorul unui singur element de design, aflați din acest articol.

Chiuveta de bucatarie HighRise - Olwin

HighRise – ultimul trend în materie de design interior în bucătărie

Inspirat de clădirile de birouri ultra moderne, ce dau impresia că ating cerul, stilul HighRise se concentrează pe obiectele cu volume verticale, linii drepte și estetică minimală.

Una dintre cele mai simple opțiuni de a introduce stilul HighRise în bucătărie este cu ajutorul chiuvetei. Designul pe verticală, monocromat al acestor chiuvete atrage privirea și aduce proporții estetice inedite.

Modelele de chiuvete HighRise se găsesc și în România. Unicitatea formei, paleta cromatică simplă, liniile simple, drepte și combinația subtilă de texturi, fac din chiuvetele HighRise o alegere desăvârșită chiar și pentru cei mai pragmatici utilizatori.

Nu doar design, ci și functionalitate

Specificul acestor chiuvete constă în marginile înălțate, din care rezultă o cuvă adâncă, foarte utilă în eventualitatea unei familii numeroase. Această caracteristică este foarte practică și pentru evitarea împrăștierii stropilor de apă pe blat, oferind astfel un plus de confort în utilizare.

Sunt alegerea ideală chiar și pentru cei mai pretențioși utilizatori. Compacte, cu linii bine definite, chiuvetele HighRise nu sunt doar frumoase, ci și rezistente.  Ele sunt confecționate din Magranit, un material compozit pe bază de granit și cuarț de o duritate excepțională.  Acest tip de granit compozit este rezistent la șocuri mecanice și termice, nu se pătează, iar petele de calcar nu sunt o problemă în timp. De asemenea, ele sunt potrivite pentru familiile cu copii mici deoarece sunt acoperite cu un strat antibacterian igienic.

Culoare, exclusivitate și design premiat

Disponibile într-o paletă cromatică amplă, de 12 culori, chiuvetele HighRise vă ajută să aduceți armonie și estetică unitară în design-ul bucătăriei voastre.

În plus, designerii acestor chiuvete au fost premiați în cadrul evenimentelor de design internaționale, precum Red Dot Design Award sau Łódź Design Festival.

Datorită atenției acordate fiecărui detaliu, a esteticii funcționale și a funcționalităților speciale, aceste chiuvete nu sunt produse în serie, ci disponibile numai la comandă.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply