De astăzi, renovarea casei nu mai înseamnă atâta bătăie de cap

Am promis să revin cu un articol despre platforma 5oferte.ro, pentru că mi se pare un site indispensabil pentru toți cei care se apucă de renovări pe cont propriu sau, și mai ambițios, de construcția unei case de la zero. De ce cred că ți-ar prinde bine să începi căutările pe 5oferte.ro? Pentru că platforma reunește sute de companii specializate în construcții și amenajări interioare, așa că vei salva timpul pe care l-ai fi petrecut, inevitabil,  alergând după meșteri și materiale. Dacă ai trecut deja prin experiența asta, știi că nu e deloc simplu să găsești oameni pricepuți și serioși. De cele mai multe ori, nici nu știm de unde să începem căutările și apelăm la cunoscuți sau familie pentru recomandări. Ei bine, platforma 5oferte.ro facilitează dialogul dintre persoanele care au de făcut o lucrare de amenajare sau alte servicii de construcții și companiile-partener care pot presta aceste servicii.

Site-ul funcționează foarte simplu: specifici ce lucrare ai de executat și în scurt timp, vei primi oferte de la 5 companii înscrise pe platformă. De exemplu, să zicem că vrei să schimbi parchetul sau să zugrăvești o cameră. E suficient să completezi pe site serviciile de care ai nevoie, iar lucrarea ta va ajunge la companiile care corespund criteriilor de selectare (geografice, profil de servicii pe care le poate efectua etc). Toate companiile pot vedea lucrarea, însă doar primele 5 care își manifestă interesul au posibilitatea să oferteze. Sistemul se blochează la 5 firme, astfel, persoana care a aplicat va primi 5 oferte de la 5 companii diferite pentru efectuarea lucrării respective. Mai mult, clientul poate discuta cu companiile furnizoare de servicii de construcții direct pe platformă, prin intermediul unei secțiuni de chat.

Site-ul colaborează în prezent cu peste 865 de companii din toate colțurile țării. Un alt mare avantaj constă în diversitatea lucrărilor. O să vezi că serviciile listate pe 5oferte.ro  cuprind atât lucrări uzuale, gen izolări de interior, finisaje sau execuția de mobilier pe comandă, cât și lucrări mai ample, cum ar fi turnarea fundației, instalarea de panouri solare sau chiar construcția unei piscine.

Platforma are și o secțiune dedicată materialelor de construcții. Sistemul funcționează la fel, singura diferență este că persoana care efectuează lucrarea își poate selecta materialele dintr-o listă, iar lista va ajunge la furnizori, care o pot descărca ulterior în Excel pentru a face oferta finală.

Printre categoriile de produse disponibile pe platformă se numără: materiale structurale și zidărie, fier construcții, ciment și adezivi, material lemnos, termoizolații, gips carton, varuri și tencuieli, lacuri și vopsele, gresie și faianță, pardoseli, parchet și dușumele, tâmplărie, sisteme de acoperiș, usi, ferestre, instalații electrice, decorațiuni interioare etc.

Cui se adresează site-ul 5oferte.ro?

Atât oamenilor care vor să renoveze/construiască o casă, cât și profesioniștilor în căutare de  lucrări. Partenerii platformei 5oferte.ro – companiile furnizoare de servicii de construcții și magazinele/ depozitele cu materiale de construcții – plătesc un abonament de 20 euro/ lună. Cei care solicită serviciile beneficiază de gratuitate.

Lansată în 2015, www.5oferte.ro este singura platformă din România care le oferă clienților șansa de a cere oferte de preț pentru materiale de construcții și de a obține cel mai bun preț pentru materialele de construcție. Anul acesta, platforma se relansează cu o listă și mai mare de parteneri.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Oltita Sanziana Curtuius 14 March 2019 at 4:05

    Multumim fabrikadecase,este o desfatare sa urmaresti articolele propuse de dvs.Promovati bunul gust,bunul simt si utilul( platforma 5 oferte este mana cereasca in penuria de meseriasi de valoare din Romania).
    Mult succes!

  • Leave a Reply