Curtea casei, cel mai romantic loc din lume cu ajutorul ghirlandelor luminoase!

Cine spune că instalațiile luminoase pot fi folosite doar în preajma sărbătorilor de iarnă? Nimic mai fals. Acum, că suntem în mijlocul verii, putem să improvizăm locuri de relaxare în spatele casei, decorându-le, elegant, cu luminițe de tot felul. Firesc, curtea devine cel mai popular loc pentru familie și prieteni când mercurul din termometre depăşeşte 35 de grade, așa că nu ne rămâne decât să transformăm această zonă într-una cât se poate de cochetă și de odihnitoare.

Iată câteva exemple care să te inspire în cazul în care hotărăști să faci o astfel de achiziție!

Ce trebuie să ştii despre ghirlandele luminoase? Că nu e musai să fii proprietar de terasă pentru a le lua în calcul, că sunt ușor de instalat și că se găsesc și în România, pe diverse site-uri pe care le voi menționa la finalul articolului.

Unde le agăți? În orice colț al curții, de-a lungul aleilor, în zona de grătar, pe terasă, în copaci, în gardul viu ș.a.m.d. Variantele sunt infinite.

Dacă îți plac serile în familie, cu conversații care se lungesc până târziu în noapte, atunci amenajează neapărat un loc în grădină în care să îi aduni pe toți cei dragi. Mobilierul e mai puțin important, singura condiție este să fie confortabil. Luminile agățate printre ramurile copacilor vor transforma zona într-un colț de rai.
Nu-i tocmai ușor să amenajezi o curte de mici dimensiuni, însă ghirlandele luminoase vor face ca acest dezavantaj să nu mai pară atât de important. Poți să le agăți de gard și de streașina casei, astfel încât să traverseze, pe deasupra, întreg spațiul.

Și terasa poate fi decorată cu ajutorul ghirlandelor! Fie că le agăți de plafon sau le înfășori în jurul stâlpilor de susținere, luminițele vor crea o atmosferă intimă și plăcută, ideală pentru sezonul estival. La fel de bine, poți agăța ghirlandele deasupra pergolei. Ziua, cablurile vor fi mai puțin vizibile datorită vegetației.

Iată alte câteva sugestii de amenajări exterioare, folosind simpaticele ghirlande luminoase!

Așa cum menționam anterior, sunt mai locuri de unde poți achiziționa aceste accesorii de vară. Există și firme care le închiriază, pentru evenimente speciale, așa cum sunt, de exemplu, cei de la Ghirlande Luminoase. Le găsești și la Ikea, Emag sau Design and After.

Foto: Pinterest

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply