Cum să transformi curtea într-un adevărat parc de distracții

Curtea casei poate deveni un loc al distracțiilor în familie, mai ales în perioada aceasta când temperaturile sunt greu de suportat. Cu puțină imaginație, grădina ta va deveni un loc în care toți cei dragi vor dori să își petreacă weekend-urile sau serile, după serviciu. Iată câteva idei simpatice, de pus în pratică, dacă stai la curte!

Bowling sub copaci

Foarte popular în SUA, bowling-ul începe să fie un sport apreciat și la noi. Deși pare greu de crezut, să improvizezi o pistă de bowling în curtea din spate nu este deloc o treabă complicată. Ai nevoie de o saltea de fitness și de câteva baghete din spumă, genul celor folosite de copii la piscină, pe care să le unești cu ajutorul scobitorilor.

Foto: polkadotchair.com

Foto: polkadotchair.com

Foto: polkadotchair.com

Dacă ai pe acasă sticle de Cola de 0,33 L, transformă-le în popice! Îți recomand să le umpli până la jumătate cu nisip sau cu boabe de fasole pentru a fi mai grele. Din același motiv, și mingea de plajă ar trebui umplută cu puțină apă. Găsești baghete din spumă la Decathlon. Prețul nu este mare, în jur de 10 lei bucata.

Cinema în aer liber

O idee ingenioasă este și amenajarea unui cinematograf în aer liber. Ai nevoie de un videoproiector și de un cearceaf alb pentru a transforma grădina în locul ideal de vizionare a filmelor tale preferate. Nu îți face griji în privința mobilierului. Variantele sunt infinite, de la fotolii împletite, până la saltele, piscine gonflabile, hamace sau chiar baloți de paie.

Accesorii tematice

Bineînţeles că nu poți trece cu vederea micile detalii. Poate par lipsite de importanță, dar te asigur că tocmai această atenție pentru amănunt va face diferența. La ce mă refer, concret? Pune la îndemână roabe încărcate cu gheaţă şi sticle de bere, pături îndesate în coşuri împletite pentru serile răcoroase, ghirlande şi flori de hârtie agăţate în copaci, etichete pe mese cu numele invitaţilor tăi. Fă-i pe cei dragi să se simtă în centrul atenţiei şi îţi garantez că efortul tău va fi răsplătit!

Pinterest

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply