Decoreaza-ti casa cu un buget de criza!

Vrei sa-ti redecorezi casa dar bugetul pe care il ai la dispozitie este destul de limitat? Ei bine,  totul este posibil daca dai dovada de putina inventivitate. Nu e nevoie neaparat de o avere pentru schimba felul in care arata locuinta ta. Ci doar de cateva idei bune. Iata cateva ponturi accesibile pentru a aduce un aer proaspat casei tale fara a fi nevoit sa faci gaura in buget.

Valizele vechi, cu accent vintage si lazile de lemn, asezate una peste alta, intr-un mod cat mai estetic cu putinta,  pot fi transformate intr-un excelent spatiu de depozitare cu caracter industrial. Pentru un echilibru cat mai bun nu uitati sa plasati lazile grele in partea de jos. Tot acest aranjament poate fi sustinut legandu-l de sus in jos cu sfoara de culoare rosie.

p

Un strop de culoare, şi scaunul vechi e ca nou! De fiecare data vopseaua proaspat aplicata are darul de a readuce in atentie obiecte pe care ati fost poate tentati sa le aruncati pentru ca pareau uzate. O nuanta vesela  sau puternica va poate salva mobila. Nu uitati să pulverizati vopseaua de la o distanta cat mai potrivita pentru ca aceasta sa nu se aplice inegal. Un alt sfat important este sa aerisiti cat mai bine incaperea.

0

Manere sau broaste de usi aplicate pe pereti. Daca doriti un altfel de cuier puteti transforma banalele obiecte de feronerie in carlige cu aspect decorativ deosebit. Pur si simplu aplicati-le pe pereti! O idee buna este sa alegeti manere cu o marime si forma similara, pentru a echilibra aspectul general.

hanger

0Exploreaza noi posibilitati in decorarea locuintei! Nu este obligatoriu ca ramele de tablouri sa incadreze doar opere de artă. Ele pot afisa aproape orice doriti. Puteti inrama spre exemplu, suvenirurile achizitionate in calatoriile dragi voua sau maruntisuri care va sunt dragi.

0

0Putina creativitate va ajuta sa castigati razboiul cu peretele. Un panou cu modelul potrivit va adauga glamour si impresia unui spațiu alungit. E o schimbare mai accesibila decat o renovare! Puteti folosi un panou confectionat din autocolante sau chiar din tapet.

panel

0Nu ascunde accesoriile de bucatarie in spatele dulapului sau in sertare. Un cuier pe perete sau un suport metalic, agatat de tavan, va ajuta sa tineti la indemana intr-un mod foarte estetic oalele și tigaile.

kitchenPinterest

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply