Conecteaza-te la traditie chiar in centrul Bucurestiului!

In perioada 14-20 septembrie, Art&Craft Design comunica traditie in urban, prin organizarea in Centrul Vechi, pe Lipscani 47, a primului eveniment din seria “Conecteaza-te la traditie!” Zilnic, intre orele 12:00 – 20:00, mesterul popular Marin Predusel va face demonstratii gratuite, live, de realizare a instrumentelor muzicale din lemn si, in plus, va umple atmosfera de zambete si de voie buna datorita spectacolelor de muzica populara pe care le va sustine.

„Sunt mester popular si instrumentist”, se prezinta mandru Marin Predusel. „Sa va demonstrez ca stiu si sa cant si nu ma joc. Cand ma apuc de cantat nu ma mai opresc cu orele”.

1Marin Predusel realizeaza, de cand se stie, instrumente muzicale traditionale de suflat: fluiere, piculine, cavale, ocarine, fluiere – cimpoi, tigve. Fluierul cimpoi si tigva au fost inventate chiar de el. Mai mult de-atat, pe langa demonstratiile gratuite de mestesug si muzica populara, Art&Craft organizeaza o expozitie cu vanzare, pentru toti iubitorii de arta populara si de obiecte traditionale romanesti, pentru colectionarii impatimiti si, nu in ultimul rand, pentru cei care nu au timp si sunt in cautarea unui cadou cu un design romanesc, original.

1Art&Craft Design a luat nastere din dorinta de a oferi iubitorilor de arta populara si de cadouri romanesti, produse incarcate cu o puternica valoare sentimentala, realizate cu multa migala si iscusinta, cu suflet si dedicare. Fiecare articol este ales individual de o echipa de specialisti in domeniu, fapt ce ii garanteaza unicitatea, calitatea si autenticitatea.

Art&Craft Design este in prezent cea mai mare firma de retail de produse romanesti, cu o selectie complexa de produse ce se regasesc in  toate magazinele galeriilor comerciale ale aeroporturilor din tara, dar si cu un magazin online (www.artandcraft.ro).  Art&Craft Design se adreseaza unui public larg ce cuprinde turistii care tranziteaza aeroporturile din Romania, colectionarilor de obiecte traditionale romanesti sau, pur si simplu, celor care vor sa ofere un cadou original, inedit.

Art&Craft este magazinul care va pune la dispozitie o gama diversificata de produse: produse autentice de artizanat si de arta populara, suveniruri romanesti, produse proprii cu design original si o gama variata de delicatese cu specific romanesc.

www.artandcraft.ro

https://www.facebook.com/RomanianArtandCraft

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply