Chiuveta de bucătărie Farmhouse – Eleganță rustică și funcționalitate

Fabrika de case -chiuveta stil farmhouse

Indiferent dacă te afli în perioada de construcție, renovare sau redecorare a casei tale, este important să acorzi cât mai multă importanță alegerii unei chiuvete de bucătărie perfecte. Aceasta poate ușura multe din activitățile ce se desfășoară în bucătărie, îndeplinind totodată caracteristicile unui frumos element de design, adaptat nevoilor și trendurilor actuale.

De ce să alegi o chiuvetă Farmhouse?

Combinația dintre estetic și funcționalitate pe care o oferă chiuveta incorporabilă rustică de tip Farmhouse fac din aceasta alegerea perfectă pentru o bucătărie tradițională, eclectică ori chiar contemporană.

Pe lângă faptul că, vizual și estetic, încântă prin farmecul, eleganța și aerul rustic pe care îl inspiră, chiuvetele de bucătărie Farmhouse sunt realizate din materiale precum granit compozit ori piatră nefinisată, ceea ce le conferă rezistență în timp.

Veți ști sigur că vă aflați în fața unei chiuvete de tip Farmhouse atunci când volumul supradimensionat și adâncimea cuvei vă vor surprinde și impresiona. Aceste caracteristici vin din vremurile de mult trecute, când apa curentă nu exista în fiecare casă, iar cuva și mărimea chiuvetei ajutau la păstrarea unei cantități mari de apă.

Funcționalitate în linii simple de design și culori îndrăznețe

Adâncimea cuvei și lipsa blatului la exterior sporesc confortul în utilizare și ușurează procesul de spălare a vaselor de dimensiuni mari precum tăvi de cuptor, oale și chiar grătare. De asemenea, chiuvetele Farmhouse sunt extrem de practice pentru familii numeroase, ce se luptă zi de zi cu un număr impresionat de vase murdare.

Chiar dacă sunt în primul rând consacrate stilului rustic, designul modern al acestor chiuvete, exprimat prin linii drepte, simple, subliniază suprafețele și formele pentru a evidenția și amplifica estetica tradițională.

După cum am spus la începutul articolului, aceste chiuvete se potrivesc în stiluri diferite, însă aceste stiluri pot fi exprimate cel mai bine la interior prin culori. Chiuvetele Farmhouse sunt disponibile în argintiu metalic, negru metalic și negru simplu – perfecte pentru interioarele eclectice ori contemporane și în tonuri naturale de culoare precum gri, alb, maro închis și nisip cenușiu pentru interioarele rustice și tradiționale.

Recomandări de chiuvete Farmhouse

Dacă sunteți în căutarea unei astfel de chiuvete, ori dacă v-ați convins de beneficiile ei estetice și funcționale, vă venim în ajutor și cu două sugestii de modele, disponibile în România.

Chiuveta Farmhouse Nero combină forma tradițională a chiuvetei cu liniile minimaliste, drepte și simple ale design-ului ultra-modern. Ea este confecționată din Magranit, un material compozit pe bază de granit și cuarț, de o duritate impresionantă. Datorită lui chiuveta are o garanție de 10 ani și este rezistentă la șocuri mecanice și termice. Suprafața acestui material este perfect netedă, fără pori, ceea ce înseamnă că chiuveta este foarte ușor de curățat,  nu se pătează și nici nu acumulează depuneri de calcar.

Fabrika de Case - Chiuvete in stil farmhouse

Fabrika de Case - Chiuvete in stil farmhouse

Fabrika de Case - Chiuvete in stil farmhouse

Fabrika de Case - Chiuveta stil farmhouse

Pentru iubitorii stilului rustic, cu mai puține influențe moderne, o alegere potrivită este Chiuveta Farmhouse Rubid. Aceasta este în sine un obiect deosebit din punct de vedere estetic, dar și practic. La fel ca și modelul Nero și ea beneficiază de proprietățile granitului compozit pe bază de granit și cuarț. Este rezistentă la șocuri termice, mecanice, la pete și depuneri de calcar.

Fabrika de Case - Chiuvete in stil farmhouse

Fabrika de Case - Chiuvete in stil farmhouse

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply