Veioze din picioare de scaun si oglinzi din ferestre vechi. Hai sa vezi ce minunatii fac cei de la Prios!

Pun pariu ca nu te-ai fi gandit ca un bustean noduros poate deveni lampa ta preferata sau ca o fereastra veche se poate transforma, ca prin magie, intr-o oglinda cu personalitate! Ei bine, da! Echipa Prios, insemnand Constantin Iosif si Ana Achim, demonstreaza ca orice ramasita de mobilier vechi poate capata o noua identitate, gata sa cucereasca ochiul si gustul clientului. Cu mult umor si fantezie, cei doi tineri mesteresc obiecte iesite din tipar, de la mici piese de mobilier, pana la obiecte de decor sau corpuri de iluminat. Prios, a carui denumire este, de fapt, o asociere haioasa de termeni (“prielnic” si “potrivit”), – dupa cum aveam sa aflu chiar de la creatorii brandului, s-a nascut din dorinta de a concepe lucruri inovatoare.

masutamasuta de cafeasuport de sticle 2Totul a pornit ca un hobby. Constantin este in industrie de trei ani, insa in urma cu cateva luni a hotarat sa isi ia inima in dinti si sa inceapa sa puna in practica toate ideile care ii treceau prin minte. La scurt timp i s-a alaturat Ana, in prezent responsabila cu partea estetica a fiecarui obiect. Tanara s-a implicat trup si suflet in proiectul Prios, punand la bataie toata experienta pe care a acumulat-o la showroom-ul de mobila la care lucrase anterior.

pat din paleti“Ne dorim ca prin brand-ul nostru sa bucuram fiecare client care agreeaza un stil rustic sau minimalist, prin obiecte decorative si mobilier, ce au la baza lemnul si materialele feroase”, povestesc cei doi. “Suntem convinsi ca detaliille pe care mizam vor ajunge in viitor un «must-have» in fiecare cuibusor. Scopul nostru este sa dam o noua viata sau sa schimbam perspectiva asupra obiectelor nesemnificative, intr-un mod diferit fata de ceea ce poate fi la indemana oricui“.

lampa din busteanlampa cu aspect industriallampaObiecte inovatoare, la preturi accesibile

Desi sunt oficial pe piata de la sfarsitul anului trecut, cei de la Prios au reusit sa isi fidelizeze deja un segment de public, in general oameni care se feresc de obiectele de serie si care pun mare pret pe detalii. “«Conventional» nu ne caracterizeaza deloc”, marturisesc cei doi tineri. “Insa, daca cineva doreste ca un astfel de obiect sa devina cu adevarat unic, stralucitor, noi suntem cei mai in masura sa indeplinim acest aspect. Credem ca lucrurile marunte dau culoare vietii. Cei care doresc sa iasa din anonimat pot apela la noi, cu toata increderea. Echipa noastra va transpune in realitate orice vis, orice idee. Credem cu tarie in originalitatea fiecarui accesoriu sau obiect de mobilier care iese din mainile noastre”. Produsele Prios sunt accesibile financiar si pot fi cumparate pe internet. Spre marea surprindere a celor doi, au existat multe cereri din strainatate, mai ales din partea clientilor americani.

Produse de design din materiale reciclate

Ce mi-a placut, in primul rand, la acest brand este simtul umorului. De exemplu, o lampa de birou, incropita din picioarele unui scaun si cu o baza improvizata din partea metalica a unui ciocan, garantat, nu va trece neobservata.

lampa de birouLa fel de haios mi s-a parut si cuierul, ale carui agatatori au fost confectionate din furculite indoite.

cuierbalansoarbirou din paletiLista obiectelor neobisnuite poate continua, de la birourile sau scaunele din paleti, pana la masuta de cafea improvizata dintr-un teasc pentru struguri. „Aceasta masuta este primul obiect facut si vandut de Prios. Totul a pornit de la un teasc vechi abandonat in magazie, pe care l-am desfacut bucata cu bucata si am asteptat cateva zile sa prinda o forma finala, total diferita de cea initiala; in final a rezultat cea mai de succes piesa Prios”, isi amintesc tinerii.

masuta din teascReinterpretarea obiectelor constituie punctul forte al brandului, la fel si reciclarea selectiva a materialelor, acesta fiind si conceptul care a pus, inca de la inceput, bazele proiectului. Produsele Prios pot fi achizitionate, momentan numai online pe www.prios.ro, Facebook: Prios  si www.etsy.com/shop/PriosTeam.

oglindaoglinda din fereastra

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply