Au început înscrierile la The Wedding Market, ediția a V-a

Se apropie cea de-a cincea ediție a Târgului The Wedding Market, așa că dacă dorești să participi în calitate de expozant, mai ai timp să te înscrii până pe 31 martie.

Nu știu dacă ai participat la edițiile trecute, dar sunt sigură că ai văzut imaginile în online. Târgul nu este nici pe departe un festival scorțos, ci mai degrabă o petrecere relaxată, în aer liber, cu furnizori talentați și pasionați, mâncare delicioasă, muzică bună, decoruri chic, limonadă, beculețe în copaci și multe zâmbete.

Ilustrație realizată de Mura

Distracția are loc pe 5 mai între orele 12-7PM, la The Wedding House (www.theweddinghouse.ro), căsuța din Poiana lui Stângă despre care ți-am vorbit aici.

Organizatorii evenimentului promit să reunească cei mai buni profesioniști din domeniul evenimentelor și să le ofere viitorilor miri o multitudine de idei fresh, modelate cu pasiune și dăruire de către oameni creativi, ce îi vor ajuta să-și creioneze o zi de poveste.

Fie că ești în căutarea unor idei non-conformiste pentru o nuntă în grădină sau pur și simplu vrei să te bucuri de efervescența creativă a unui târg cu vibe de festival, ești invitat să participi la o escapadă de o zi în mijlocul naturii. Furnizorii care doresc să participle la eveniment în calitate de expozanti și să se alăture familiei de parteneri The Wedding House se pot înscrie pe site-ul www.theweddingmarket.ro până la data de 31 martie.

Spot de promovare: www.balasafilms.ro

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply